Simón Coll Xocolaters

Firma rodiny Coll z katalánskeho mestečka Sant Sadurní d'Anoia neďaleko Barcelony vyrába čokoládu už od roku 1840. Výrobu čokolády Simón Coll poctivou metódou bean to bar, teda priamo z kakaových bôbov až po tabuľku čokolády, vedie v súčasnosti María Coll, ktorá je členkou už šiestej generácie tejto čokolatiérskej rodiny.

simoncollilustracna

22 položiek

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti
Naša webová stránka ukladá údaje na vašom zariadení (súbory cookie a úložiská prehliadača) na identifikáciu vašej relácie a dosiahnutie základnej funkčnosti platformy, zážitku z prehliadania a zabezpečenia.
Môžeme ukladať údaje na vašom zariadení (súbory cookie a úložiská prehliadača), aby sme mohli poskytovať doplnkové funkcie, ktoré zlepšujú váš zážitok z prehliadania, ukladať niektoré z vašich preferencií bez toho, aby ste mali používateľský účet alebo bez prihlásenia, používať skripty a/alebo zdroje tretích strán, widgety atď.

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Product has been added to the cart
Pokračovať v nákupe Objednať