Simón Coll Xocolaters

24 položiek

Firma rodiny Coll z katalánskeho mestečka Sant Sadurní d'Anoia neďaleko Barcelony vyrába čokoládu už od roku 1840. Výrobu čokolády Simón Coll poctivou metódou bean to bar, teda priamo z kakaových bôbov až po tabuľku čokolády, vedie v súčasnosti María Coll, ktorá je členkou už šiestej generácie tejto čokolatiérskej rodiny.

simoncollilustracna

Značka:

Prehľadať výsledky filtra fulltextom

Zobraziť:

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti
Naša webová stránka ukladá údaje na vašom zariadení (súbory cookie a úložiská prehliadača) na identifikáciu vašej relácie a dosiahnutie základnej funkčnosti platformy, zážitku z prehliadania a zabezpečenia.
Môžeme ukladať údaje na vašom zariadení (súbory cookie a úložiská prehliadača), aby sme mohli poskytovať doplnkové funkcie, ktoré zlepšujú váš zážitok z prehliadania, ukladať niektoré z vašich preferencií bez toho, aby ste mali používateľský účet alebo bez prihlásenia, používať skripty a/alebo zdroje tretích strán, widgety atď.

Prihlásenie