Čokoláda s vyváženým množstvom 50% kakaa, najklasickejší príklad prístupu k výrobe čokolády z dielne Simón Coll. Tradičný recept s dvojnásobným pražením kakaových bôbov zaručuje príjemnú horkosť čokolády.
Netto hmotnosť: 200 g. Obsah kakaovej sušiny min. 50 %.
Zloženie: cukor, kakaová hmota, kakaové maslo, sójový lecitín, prírodná vanilková aróma. Môže obsahovať stopy mlieka a orechov.
Výživové údaje na 100 g:
energia 538 Kcal/2244 KJ,
tuky 32 g (z toho nasýtené mastné kyseliny 22 g),
sacharidy: 53 g (z toho cukry 51 g),
bielkoviny 7 g,
soľ 0,4 g.
Krajina pôvodu: Španielsko.
Výrobca: Chocolates Simón Coll S.A., Carrer Sant Pere 37, Sant Sadurní d'Anoia, Catalunya, Španielsko.
Čokoláda je zabalená v originálnom, pôvodnom obale Simón Coll, ktorého dizajn pochádza ešte z roku 1880. Znázorňuje historickú prepravu základných surovín na výrobu čokolády: kakaové bôby a trstinový cukor. Lode prekonávali nevídané vzdialenosti, aby doviezli vybrané kakaové bôby nazbierané na afrických plantážach.
6,90 €